MAAHANTUONTIA JA MYYNTIÄ
SISUSTAJAN SOPPI
Sisustajan Soppi toimii sisustustarvikkeiden maahantuojana ja agentuurina. Edustamme tuotteita, joissa on yhdistetty käytettävyys, muotoilu ja laadukkuus. Tuotteen kaunis muoto ei saa estää käytettävyyttä ja laadukas tuote säilyy hyvänä vuodesta toiseen. Emme halua kuitenkaan olla tylsiä, joten tuotteemme ovat värikkäitä ja varmasti sellaisia jotka saavat hymyn suupieleen.

Testaamme tuotteita omassa käytössämme ennen kuin otamme niitä myyntiin. Tällä pyrimme takaamaan asiakkaillemme hyvän käytettävyyden sekä jälleenmyyjillemme mahdollisimman vähäiset tuotereklamaatiot. Yrityksen edustamia tuotteita löytyy tällä hetkellä jälleenmyyjiltä ympäri Suomea sekä nettikaupoista.

Sisustajan Soppi on yhden naisen yritys ja yrittäjänä on Sari Karvonen. Yrittäjä on toiminut erilaisissa tehtävissä muunmuassa pankkivirkailijana ja tuotemyyjänä. Yrittäjän-kokemusta on kertynyt jo kohta 10 vuotta. Vaikka yritys on pieni, tehdään asioita suurella sydämellä. Teemme vähän lupauksia, mutta se mitä luvataan, myös pidetään. Yritykselle on tärkeää hyvä asiakaspalvelu.
KG Design-tuotemerkki
perustettiin vuonna 2004 Göteborgissa, Ruotsissa.
Nykyisin omistajapariskunta suunnittelee silikonituotteita kotiin jokaiselle perheenjäsenelle. Tunnetuimmat KG Design tuotteet ovat Pöllö säästölipas ja Pilvi pöytätabletti. Tuotteissa yhdistyy käytännöllisyys, muotoilu ja värit.